We zouden het waarderen indien U deze ASG-Nieuwsbrief verder doorgeeft aan andere belangstellenden voor ons culinair erfgoed.
* Bezocht U reeds ons Studie- en Documentatiecentrum, de grootste in zijn soort van de Benelux, dat tevens fungeert als contactplatform voor gelijkgestemden? Mits afspraak via studiecentrum [at] asg [dot] be (met CC naar voorzitter [at] asg [dot] be) is bezoek steeds mogelijk.
* Via de ASG bent U ook lid van ATLAS (Association for Tourism and Leisure Education) met belangstelling voor gastronomie en toerisme via werkgroep, congressen en publicaties (zie onze eigen website of bij www.atlas-euro.org).
* Ook heeft de ASG een eigen en actuele facebook-pagina. Wordt vriend en volg ons! https://www.facebook.com/ASG-Academie voor de Streekgebonden Gastronomie
* Via onze (vernieuwde) ASG-website kunt U zich inschrijven voor de ASG-Nieuwsbrief.
* Leden ontvangen nog steeds ons tijdschrift TERROIR, zij het nu onder een digitale vorm.