Losse studienummers

Cider in ons traditioneel eetpatroon.

NR.7
140g

Cider in ons traditioneel eetpatroon – een inheems product.

Brusselse recepten uit Antwerpen

NR.121
140g

Brusselse recepten uit Antwerpen – Handschrift uit de 16de eeuw (jg. 30, nr. 4, 2014-2015)

Auteur: R.N. Ferro.

De recepten van Margareta Wyts

NR. 118
140g

De recepten van Margareta Wyts (1575/6 – 1615)

Kookkunst uit de tachtigjarige oorlog (nr. 1, jg. 30, 2014)

De ASG – Index nrs. 94 t/m 111

NRS. 114-115
240g

 

De ASG – Index nrs. 94 t/m 111 (overzicht alle trefwoorden van deze nummers).

Terroir: nr. 1-2, jg. 29, 2013.

De kokette keukenmaagd

NRS. 112-113
240g

De kokette keukenmaagd.
Ultieme vertelsels, feiten en verhalen uit de wondere keuken van onze rijke taal

Terroir: nr. 3-4, jg. 28, 2012.

Gastronomisch toerisme en globalisering bij de Michelin-gidsen

NR. 108
140g

Gastronomisch toerisme en globalisering bij de beroemde (rode) Michelin-gidsen.

125 Jaar Coca-Cola

NR. 106
140g

125 Jaar Coca-Cola – ouder dan 1886?

(nr. 1, jg. 27, 2011)

Auteur: Jacques Collen

Het Uitgehangen Varken

NR. 101
220g

"Het Uitgehangen Varken": nog meer vertelsels, feiten en verhalen uit de wondere keuken van onze rijke taal.

Koning van Kokanje

NRS. 96-97
240g

"Koning van Kokanje", Vertelsels, feiten en verhalen uit de wondere keuken van onze rijke taal.

Stroop

NR. 95
140g

"Stroop", een parel van ons culinair erfgoed.

Marsepein

NR. 94
140g

Marsepein

(nr. 1, jg. 24, 2007)

Vlaamse Stoofkarbonaden

NR. 92
140g

Vlaamse Stoofkarbonaden.

Hét nationaal en internationaal meest voorkomend "Vlaams" gerecht. Historiek, ingrediënten, bereidingswijzen van vroeger en nu, én een bereidibng à la ASG!

Op Vlaamse wijze

NR. 91
140g

Op Vlaamse wijze.

Koken met Kennis

NR. 87
140g

Koken met Kennis:

Van Boerenteen en Groene Naaldboon tot Sojascheut

NR. 86
140g

Van Boerenteen en Groene Naaldboon tot Sojascheut

(nr. 1, jg. 22, 2005)

Auteur: Herman Vandommele

  • Administratieve zetel ASG
    p/a Stadsarchief
    Rederijkersstraat 42
    3500 Hasselt (B)
    VZW Ondernemingsnummer 422.459.744

  • Administratieve zetel ASG stichting
    p/a “Dormio Resort Maastricht”
    Kamer van Koophandel (NL)
    Registernummer 51802139


  • ASG Secretariaat:
    E-mail: secretariaat [at] asg [dot] be

 

 Lid worden?


Voor onze leden zijn er tal van extra voordelen:

  • toegang tot het ledengedeelte van onze website

  • 4 maal per jaar ons digitale magazine "Terroir"

  • mogelijkheid tot gratis opzoekigen in de "Bibliotheek van de Smaak"

  • deelname aan ASG Algemene Ledendag

  • ....

 

Comments