Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

ASG Symposia

Mini-symposium "De culinaire ziel van Nederland"

Mini-symposium "De culinaire ziel van Nederland"  op woensdag 26 april 2017 in het Teaching Hotel - Hotel Management School  Maastricht.

Naar aanleiding van de voorstelling van het gelijknamig boek “De culinaire ziel van Nederland – aan tafel met boeren, burgers, kooplui en zeevaarders” organiseren we [Uitgeverij Garant - Academie voor de Streekgebonden Gastronomie – Skål International Limburg en het Teaching Hotel - Hotel Management School  Maastricht] op woensdag 26 april 2017 een studienamiddag omdat het van het uiterste belang is dat men bewust blijft dat ook de lokale voedingsgebruiken en -specialiteiten een economische waarde herbergen als ze op een innovatieve wijze professioneel “aan de man” worden gebracht. Het is een niet te missen studienamiddag over de toekomst van het streekgebonden culinair erfgoed. 

Het namiddagprogramma:
14.00 – 14.30 Ontvangst “op zijn Limburgs” met koffie/thee en Limburgse vlaai in de Franse zaal van het kasteel.
14.30 : start van het mini-symposium met volgende sprekers: J. Collen, Peer Boselie, Marjan Melkert, Katleen Vos, Geurt vanRennes, Eddie Niesten, Huug van Gompel.

17.30 Een netwerkmoment met huisaperitief sluit het symposium af.

18.30 Het post-programma: “Schatkamer Diner, Smaakvol Erfgoed” in het kasteelrestaurant.

De studienamiddag vindt plaats in Hotel Château Bethlehem, Bethlehemweg 2, 6222 BM  Maastricht (Telefoon : +31 43 352 82 92).

Vooraf inschrijven verplicht op: symposium@asg.be

Het gedetailleerde programma, prijzen en inschrijvingsmodaliteiten vindt u in Uitnodiging Symposium 2017 (PDF type).
Nota: ook overnachtingsmogelijkheid wordt aangeboden.